PODCAST FRÅN BAYER


 

EyePod - Imaging

Imaging

Imaging är en serie inom EyePod. I dessa avsnitt pratar experter om ämnen som konfokalmikroskopi och OCT våt AMD eller vid diabetesretinopati.

Lyssna på denna podcast 


 

EyePod - Barn

Barn

Barn är en serie inom EyePod. I dessa avsnitt pratar vi om barnuveiter, behandling av JIA-relaterad uveit, vi reder också ut vad CVI är och hur det behandlas.

Lyssna på denna podcast


 

EyePod - Framre segmentet

Främre segmentet

Främre segmentet är en serie inom EyePod. I dessa avsnitt pratar en expert om utvecklingen inom ögats främre segment samt utvecklingen av biosyntetiska hornhinnor.

Lyssna på denna podcast


 

EyePod - Bakre segmentet

Bakre segmentet

Bakre segmentet är en serie inom EyePod. I dessa avsnitt pratar vi bland annat om ögonsjukvårdens utveckling och framtid, sjukdomsförlopp och behandling av diabetesretinopati samt mycket annat.

Lyssna på denna podcast


 

EyePod - Möten och kongresser

Möten och kongresser

Möten och kongresser är en serie inom EyePod. I dessa avsnitt hittar du sammanfattningar från internationella thought leaders så väl som läkare från Skandinavien.

Lyssna på denna podcast


 

EyePod - Sjukvård och läkemedelsindustrin

Sjukvård och läkemedelsindustrin

Sjukvård och läkemedelsindustrin är en serie inom EyePod. I dessa avsnitt pratar Bayers tidigare chef för oftalmologi. Det tas upp politiska diskussioner om ögonsjukvården och vilken roll LIF har för läkemedelsindustrin.

Lyssna på denna podcast


 

EyePod - Covid-19 special

Covid-19 special

Covid-19 special är en serie inom EyePod. I dessa avsnitt hittar du information om hur man ska hantera ögonsjukdomar under pandemin. 

Lyssna på denna podcast


 

EyePod - Övrigt

Övrigt

Övrigt är en serie inom EyePod och nedan hittar du information om undervisning i ögonsjukdomar, framtida behandlingar etc.

Lyssna på denna podcast


 

Röster om Cancer

Röster om Cancer

Röster om Cancer er en podcast serie som behandlar allt som rör onkologi inom LifeScience. I denna podcast kommer det vara olika gäster som intervjuas i olika avsnitt där vi kommer att prata om cancer och kringliggande ämnen. 

Lyssna på denna podcast